Werkwijze

Mijn werkwijze


Voor de fotoshoot
Bij interesse kunt u vrijblijvend contact opnemen voor verdere informatie. Bij het boeken van en fotoshoot wordt er eerst besproken wat uw wensen zijn. Hierna kijken we samen naar een geschikte periode of datum, en een locatie. Dit kan de heide zijn, een zandverstuiving, bos, een bloemenveld of een weiland. De keuze is uiteindelijk aan u, maar ik zal hier ook mijn mening over geven om tot een goed resultaat te komen. Ook zal ik u een aantal tips geven wat betreft kleurencombinaties van de kleding.
Kom je met kinderen ? Zorg dan voor wat afleiding en leuke attributen, om de aandacht te kunnen trekken ! Kom je met een paard of hond ? Zorg dat het dier en het bijbehorende tuig schoon is.

Tijdens de fotoshoot

Na de kennismaking spreken we nog even door wat precies de wensen zijn, en daarna gaan we op zoek naar een mooie plek om de foto's te gaan maken. Mochten er kinderen meedoen aan de shoot laat ik ze eerst even hun eigen ding doen, zodat ze ontspannen en spontaan zijn, zo krijg je ook de mooiste foto's. Geen zin meer ? Dan houden we even pauze, of we stoppen met de shoot. Om deze reden heb ik ook geen tijdslimiet, maar meestal ben ik wel binnen 2 uur klaar. *Het is de bedoeling dat het verschuldigde bedrag voor de fotoshoot is overgemaakt/betaald, daarna kunnen we beginnen met het maken van de foto's.

Na de fotoshoot
Binnen 2 weken ontvang je 15 nabewerkte foto's op webformaat met logo via een persoonlijke pagina. Deze zijn niet geschikt om af te drukken, maar kunnen gebruikt worden op bijvoorbeeld social media. Hiervan mag je er één uitkiezen die je ook op hoge resolutie toegestuurd krijgt, deze kun je wel afdrukken, maar het is niet de bedoeling dat deze online worden gezet. Nabestellen is hierna ook mogelijk.

Lees voorafgaande het boeken van een fotoshoot de algemene voorwaarden door.